meer projecten
Architectural
TDE is sinds 1990 actief in de verlichtingsbranche en zijn zich gaan specialiseren in LED verlichting sinds 1999.

Door de jaren heen heeft TDE een ruim assortiment aan LED producten ontwikkeld met een uniek modulair concept. Dit modulaire concept geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Dankzij deze unieke kenmerken heeft TDE, samen met haar opdrachtgevers, talrijke uitdagende projecten gerealiseerd.
Entertainment
TDE-lighttech is fabrikant van diverse LED producten. Een groot deel van deze producten is speciaal gericht op de entertainment branche. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een passend advies geven voor nagenoeg ieder lichttechnisch vraagstuk.

TDE LED producten kunnen zeer breed worden ingezet. TDE LED producten worden onder andere ingezet op beurzen, tv programmaís, festivals, exposities en bedrijfsfeesten. Door onze ruime ervaring op de professionele LED markt en ons gevarieerd assortiment LED producten, kunnen wij voor elk vraagstuk een passende oplossing bieden.
Industrial
LED verlichting leent zich ook uitstekend voor toepassingen binnen de industriŽle sectoren als magazijnen (High-Bay), reclame, op- en overslagruimten, voedselverwerkende industrie, productie ruimten en de agrarische sector.

LED verlichting voor de industriŽle sector vereist een specifiekere aanpak. Voor de industriŽle toepassingen kan naast de lichtopbrengst en de betrouwbaarheid ook de terugverdientijd van doorslaggevend belang zijn. Het esthetische aspect is daarbij vaak van ondergeschikt belang.

Door op een slimme wijze om te gaan met de aansturing van de LED armaturen, kan de energiebesparing ten opzichte van conventionele verlichting zeer aanzienlijk zijn.
OEM
Vele productinnovaties bij TDE-lighttech ontstaan door vragen uit de diversen marktsegmenten. Door het dynamische karakter en de enorme knowhow op LED-gebied is TDE in staat om snel nieuwe producten op de markt te brengen. De ontwikkelingsafdeling bij TDE is in staat om elke klant specifieke toepassing snel tot een betrouwbaar eindproduct te realiseren.

Ook voor projectontwikkelaars die oplossingen op LED-gebied zoeken voor speciale of eenmalige toepassingen kan TDE een adequate oplossing bieden.

TDE-lighttech

Over ons

Welkom bij TDE-lighttech . TDE is een gerenommeerde speler op de professionele verlichtingsmarkt. TDE ontwikkelt en produceert LED verlichtingsproducten en hoogvermogen lichtregelsystemen.

About us

Welcome to TDE-lighttech. TDE is a well known player in the professional lighting- and sound market. TDE develops and produce LED lighting products and high-power dimming systems. Go to English website        

    TDE nieuws


    Producten uitgelicht